The Subud Symbol

Blue bar

Subud Bibliotheek
Blue bar
Engels Indonesisch Spansih Duits Portugees Frans Russisch  
Việt Servisch Nederlands Japanse Italianns

Bibliotheek veiligheidscheck

De Subud Library bevat meer dan 2,800 talks (waarvan veel nog niet eerder gepubliceerd), audio tapes, boeken en artikelen,  van Bapak en Ibu Rahayu en anderen met vertalingen in het Engels, Indonesisch, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Russisch, Vietnamees, Servisch, Nederlands en Japanse. Alleen geregistreerde Subud leden hebben toegang tot de bibliotheek. Als je al een geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord hebt, dan kan je doorgaan naar de bibliotheek door je gebruikersnaam en wachtwoord (let op hoofdletters) in de beveiligingspagina in te voeren.

De documenten die u wilt raadplegen zijn bedoeld voor Subudleden en zijn beschermd door auteursrecht. Voor wijziging, verveelvoudiging, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand, verspreiding door enig medium daaronder begrepen Facebook en andere sociale media,  is  voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht vereist. Voor meer informatie neem contact op met wsa.secretary@subud.org.

Bapak en Ibu Rahayu hebben eerder uitgelegd dat hun toespraken zijn ontvangen en zijn gerichtn op de behoeften en capaciteit van de betreffende toehoorders. Bapak en Ibu Rahayu hebben ook uitgelegd dat hun toespraken en geschriften leiding, advies en uitleg zijn en geen regels.

Als je een Subudlid bent, maar je hebt nog niet geregistreerd klik dan hier om je registratieformulier in te vullen. We zullen een account voor je aanmaken en je een email sturen als je account is geactivieerd (normaliter binnen 24 uur).

 Home         Ga door naar Library