The Subud Symbol

Blue bar

Subud Biblioteka
Blue bar
Engleski Indonežanski Španski Nemački Portugalski Francuski Ruski
Vietnamski Srpski Xоландски јапански Италијан


Sigurnosna provera biblioteke

Subud biblioteka sadrži preko 2.800 govora (mnogih ranije neobjavljenih), audio kasete, knjige i članke Bapaka, Ibu Rahayu, i drugih prevedenih na engleski, indonežanski, španski, portugalski, francuski, nemački, ruski, vijetnamski, srpski, Xоландски ili Јапансес. Pristup biblioteci je samo za registrovane članove Subuda. Ukoliko ste već registrovali korisničko ime i lozinku, možete da pređete na biblioteku i unesete svoje „Korisničko ime” i „lozinku” (velika i mala slova, bez navodnika) u bezbedonosnom dijalogu.

Dokument koji ste otvorili je za clanove Subuda ( i pod zastitom je prava na kopiranje). Ljubazno ste zamoljeni da ih ne menjate, prenosite, kopirate, pustate ili sirite deo ili ceo document u bilo kojem obliku preko bilo kojeg medija,  bez predhodne saglasnosti  vlasnika prava na kopiranje. Za takvu dozvolu molim vas da se obratite wsa.secretary@subud.org .

Bapak i Ibu Rahayu su predhodno objasnili da njihovi govori i tekstovi  su primljeni i preneti da odgovaraju potrebama i mogucnostima odgovorajuce publike. Bapak i Ibu Rahayu takodje su objasnili da njihovi govori i tekstovi su uputrsva, saveti iIi objasnjenja a ne pravila.

Ako ste član Subuda koji još nije registrovan, a želeli biste da postanete, kliknite ovde da popunite obrazac za našu biblioteku radi bezbednosti registracije. Mi ćemo postaviti nalog za vas i e-poštom vas obavestiti kada je vaš nalog aktiviran (obično u roku od 24 sata).

 Početna strana         Nastavi u biblioteku